Rólam

Benis Ari, kineziológus

Az én megközelítésem és filozófiám:

A képzések, az utam nem áll meg. Folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket amik előrébb vihetnek a munkámban és a saját életemben is.
Mind testi-lelki-szellemi szinten figyelmet fordítok az egyensúly megteremtésére. A kapcsolataimban, az egészségemet illetően, a sport, étkezés szempontjából is. Fontosnak és elengedhetetlennek tartom, hogy amit elsajátítok, tanulok, azt a saját életemben, saját magamon is alkalmazzam, tevékenyen beépítsem az életembe és a hozzám fordulóknak példát mutatva, hitelesen tudjam segíteni, bátorítani az útjukon.

“A szeretet a teljes gyógyulás titka. Ezt minden gyógyító tudja. Egy gyógyító nem gyógyít, hanem kiegyensúlyoz. Arra törekszik, hogy kiegyensúlyozza az embert, és az önmagával szerelembe essen. Arra, hogy az megálljon és mindennel kapcsolatban békéje legyen.” Kryon (2016.05.13-14.).

Impresszum:

Benis Aranka E.V.
2120 Dunakeszi Huszka Jenő utca 27. I. emelet 5. /5-ös kapucsengő/

Adószám: 67290428-1-33
Nyilvántartási szám: 50005787

 

Megérdemled, hogy nagyszerűen érezd magad!
Itt vagyok, hogy segítsek!

2005-ben ismerkedtem meg a kineziológiával.
Saját problémával fordultam segítségért, s mivel jelentős változás hozott az életembe így nem csak segítséget kértem, de el is indultam azon az úton, hogy ezt a módszert elsajátítsam.

Azóta nem csak dolgozom vele, hanem elem a saját életemben, a mindennapjaimban is.
Hittel vallom, hogy az ember testi, lelki, szellemi egyensúlya folyamatos munka eredménye! Mind egyénileg, mind a családon belül és különös tekintettel a gyermekekre vonatkozólag.

Munkám során az egyéni konzultációk alkalmával nem csak a kineziológia módszerét alkalmazom, hanem eddigi tudásomból, tanulmányaimból merítve a legmegfelelőbb módszereket ötvözve alkalmazom klienseim számára.
Saját tapasztalataimból merítve, legjobb tudásom szerint.

Az én hátterem:

Tanulmányaimat 2005- ben Várhidi Ilonánál kezdtem. 2009-es évben szereztem meg a kineziológusi képesítést az akkori még ETI-nél. A kineziológia szenvedélyemmé vált és nem is álltam meg egy ágnál. A One Brain, Brain Gym, Stress Realese, Agyformatálás, Leap, Touch For Health tanfolyamait végeztem el az évek során.

2016-ban a Metamorf Lelki Blokk oldás érintett meg, melyet előszeretettel kérnek.

2018-ban a Németh Lóránd és Fodor Rózsa által alkalmazott OH instruktori képzése iránt érdeklődve végeztem el a tanfolyamot, felhasználását azóta is rendszeresen beépítem a workshopjaimba.

2019-ben az ACCESS Bars-al ismerkedtem meg, amely más nézőpontokra mutatott rávilágítani. Hatalmas hozzájárulás volt az életemben és az is a mai napig is.

Gyógyító Szív Meditációs Mester Coach képzést végezve megtaláltam azt a módszert, ami a legjobban közel áll hozzám. Élem és tapasztalom, hogy a szeretet az, ami gyógyít. Ezért fel kell ismernünk, hogy az mikor és hol lett félre értelmezve, hogy aztán a legtisztább szeretet erejével haladhassunk tovább az életünk útján.

Jelenlegi Családállító konzulens hallgatóként bővítem tovább a tudásomat és a mély megértésemet, hogy még jobb rálátással élhessem a saját életemet, ami által segítségre lehetek másoknak.