Gyógyító Szív Meditáció

Gyógyító Szív Meditáció

A szívtérből való gyógyítás és teremtés útja. Stresszcsökkentő, energetika, belsőfény aktiváló módszer, amitől megnyugszik a lélek és meggyógyul a test.
Minden bajunk forrása a félelem.
Pontosabban a szeretet elvesztésétől való félelem. Valahol, valamikor történt velünk valami, ami számunkra stresszt, traumát jelentett és ennek következtében kiestünk a szeretet állapotából és a félelem rezgésébe kerültünk. A szívünkbe berögzült egy negatív érzés, ami blokkol, korlátoz, fogva tart és nem engedi, hogy boldogok
legyünk.

A Gyógyító Szív Meditációval megtanuljuk eltávolítani a spirituális szívünkből a stressz és félelem rezgését. Ez egy egyszerű és hatékony technika, mely folyamatában kísérlek, s ami jobbá teheti az életedet. Feltárja előtted a Siker, az Egészség, a Bőség titkait és végre elérheted a pozitív változásokat az életedben!

HOGYAN MŰKÖDIK?
A körülbelül másfél órás konzultáció során feltárjuk az ügyeddel kapcsolatos érzelmi
felismeréseidet, majd a folyamatban a Gyógyító Szív Meditáció során érezni és látni fogod  a tudatalattidból felszínre kerülő beragadt nehéz, negatív érzéseket képek formájában, amik gátolnak a szeretettel teli, kiteljesedett életed megélésében. Mindezt biztonságosan, gyengéden, ugyanakkor hatékonyan.

Csak Te kellesz hozzá!

A szándékod, hogy változtatni szeretnél a beragadt érzelmeiden A két kezed s jómagam, hogy kísérjelek ebben a gyengéd, szeretetteljes folyamatban.

MIBEN SEGÍTHET?
Problémáink forrása a stressz, a technika során csökkentjük illetve eltávolítjuk a stresszt a tudatalattiból és helyreállítják a szervezet egyensúlyát. Így beindulnak az öngyógyító
folyamatok, a teremtő rendszered erősödik és a szervezet képes lesz megjavítani önmagát.

 

AMIKOR MEGSZÜNTETJÜK a stressz forrását:

– kapcsolataid jobbá válnak,
– pénzügyeid rendeződnek,
– boldog,
– egészséges,
– elégedett leszel.

Ha választod, ha akarod, a szebbet, a jobbat, az egészségesebbet, a boldogabb ÉLETET!

Mivel ez egy energiakezelő módszer, lehetőségünk van rá, hogy ONLINE is tudjunk kapcsolódni!

Hisz, nem kell máshoz, minthogy lássuk egymást és halljuk egymást. Minden egyéb teendőt Te magad tudsz véghez vinni, az otthonodban, együtt kísérlek.

A konzultáció díja: 25.000,- Ft/ alkalom, ami 1-1,5 óra Szeretettel!
Érted!
Neked!

Benis Ari
kineziológus
Gyógyító Szív Meditáció Mester – coach
06-20-352-9185

A módszer kidolgozói:
Ráski Judit és Rónai Levente a Gyógyító Szív Meditációs Központ alapítói. Módszerük védett, egyedülálló az országban, amelyet csak náluk lehet megtanulni, elsajátítani:

Fontos tudnod:
Nem gyógyítást végzek, szolgáltatásom NEM egészségügyi szolgáltatás. Esetleges egészségügyi panaszaiddal fordulj kezelőorvosodhoz! Sem diagnózis felállításának, sem előírásnak, sem betegség kezelésének vagy gyógyításának a célját nem szolgálja, nem hivatott helyettesíteni az egészségügyi ellátást. Ez a módszer nem tanácsadás vagy terápia. Ennek megfelelően az ismertetett módszer nem szolgál orvos vagy egyéb képesített egészségvédelmi szakember által végzett tanácsadás vagy kezelés helyettesítéséül. Nem ajánlott a Gyógyító Szív Meditáció kizárólagos módszerként! A fenti módszer alkalmazásával elismered, hogy megértetted és egyetértesz ezzel a figyelmeztetéssel és ennélfogva tájékoztatáson alapuló beleegyezésedet adtad.