Metamorf masszázs – miről szól?

A metamorf masszázs egy speciális blokkoldó technika, egy energetikai kezelés, ami azért egyre népszerűbb, mert ezeknek az energetikai pontoknak az érintése, stimulálása nagyon mély lelki rétegekig tud visszavinni minket, s ezáltal kapcsolatba tudunk kerülni a rég elfeledett, vagy elfojtott, akár eddig csak részben feloldott blokkjainkhoz, fájdalmainkhoz, vagy sérült részeinkhez. Ezekkel az emlékekkel, érzésekkel ilyen módon történő történő találkozás nyitja meg a kaput a gyógyulás, a kivezetés, megkönnyebbülés felé. A kezelés során a szív, mint központi “szerv” is nagy szerepet kap, hisz a cél, hogy akármin is mentünk eddig keresztül, akármi is van a hátunk mögött, vagy még bennünk, minden értünk történt, minket tanított, és minden szálat, ha néha csak sokára is értjük ezt meg, de a szeretet vezérel és mozgat. Amíg a szívünk ezt nem érti, a rossz tapasztalatok miatt önvédelemből bezárul, de a felismerések gyógyító ereje által újra kinyílhat bármikor.

A KEZELÉSRŐL BŐVEBBEN:

A “metamorf” görög eredetű szó, átalakulást jelent. A metamorf masszázs során azt a célt tűzzük ki, hogy a jelenlegi lelki-érzelmi állapotunk gyógyuljon, alakuljon át, s transzformálódjon lépésről lépésre vissza a teljesség állapota felé. A kezelés segít a lelked mélyén, a tudatalattidban megbújó részeidet gyógyítani, átalakítani azáltal, hogy a tudatalattidból képeket, információkat felhozva segít a felismerésekben, s azokat a fájdalmakat, amikre már nincs szükséged, segít feloldani, s végérvényesen elengedni. A kezelés segítségével oldódnak a benned lévő blokkok, sok értékes felismerés születhet meg benned, és így visszatalálhatsz a belső, szeretetteljes harmóniádba.

A kezelés alatt a lelked mélyére a gerinc reflexpontjaink keresztül jutunk el. A gerincünk mentén fut a fő energia – és csakrarendszerünk. Emellett a gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Ha elakadunk az életünk bizonyos területein, blokkokkal, félelmekkel, fájdalmakkal küzdünk, nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk, az energiarendszerünk bizonyos részei energiahiányosak lesznek, s ha ez hosszútávon fennáll, akár betegségek is kialakulhatnak.

A kezelés alatt létrejön egy ellazult, meditatív állapot, mely segít olyan kapukat megnyitni, amin keresztül elhagyhatnak minket a múltbéli fájdalmak. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerincreflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet, s a csakrarendszert, és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat, ezáltal újra beindulnak az öngyógyító mechanizmusok, s visszatérhetünk a testi-lelki harmóniába.

HOGY KÉPZELD EL MAGÁT A KEZELÉST?

Bár a masszázs szó sokaknak jelentheti az akár fájdalmas, gyúró mozdulatokkal történő testi érintést, a metamorf masszázs azonban egy nagyon lágy érintésről szól. Fekszel a masszázságyon a hátadon, egy kellemesen meleg, puha takaróval betakarva, ruhában. Miközben először a talpaid belső talpélét érintem lágyan (zokni nélkül), egy oldódó energiaáramlásban. Majd a kezeid következnek, és a fejed reflexpontjai, miközben Te egy kellemes, meditatív, ellazult állapotban oldódsz. Halk, lágy zene szól, halvány fények ölelésében.

Ez az 1 óra Rólad szól, a lelkedről, a testedről, a megújulásodról. Érted, a könnyebb, terhektől megszabadult, boldogabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb létedről.

A kezelés ára: 25.000,- Ft/ 60 perc + 30 perc konzultáció

Metamorf masszázs

Benis Ari, kineziológus