Acces Bars – miről szól?

“Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém.”

“Az access nem gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “– Gary Douglas

Vágytál rá valaha, vagy kérted már, hogy valami megváltozzon az életedben? Egy kapcsolat, egy egészségügyi probléma, a pénzáramlás? Mostanáig bármilyen keményen is próbáltad, nem láttad meg azt a változást, amiről tudtad, hogy lehetséges? Nos, mi van, ha egy nap az egész életed megváltozhatna? Mi van, ha az új lehetőségek és a boldogság megteremtése könnyűvé válna, amint meglenne a megfelelő eszköztárad a dolgok megváltoztatásához? A “Bars” egy érintés-módszer, amely lecsendesíti az elmét, egyensúlyba hoz minket, és könnyedséget, békét és egyfajta jóllét érzést teremt, hasonlóan a masszázshoz vagy meditációhoz, csak még többet ad.

Lélegezz! Lazulj el! Láss tisztán! Érezd magad képesnek arra, hogy bármit megváltoztass!

MILYEN POZITÍV HATÁSAI VANNAK A BARS FUTTATÁSNAK?

  • VIDÁMSÁG, BÉKE, ÖRÖM és KÖNNYEDSÉG jelenik meg az életed minden területén.
  • Emberek, vagy helyzetek, amelyek idáig őrületbe kergettek, nem zavarnak többé, vagy nem okoznak többé problémát.
  • Kivezet a szorongásból, depresszióból
  • A gyerekek és a felnőttek számára könnyebbé válnak a SZOCIÁLIS, TANULMÁNYI és ÉRZELMI helyzetek.

MI IS AZ AZ ACCESS BARS?
Az Access Bars ® az Access Consciousness ® alapja, amit Gary Douglas fejlesztett ki több mint húsz évvel ezelőtt. Ez egy rendkívül gyengéd, érintésalapú módszer, ami már több százezer embernek segített a világ minden táján. A bárok 32 pontot jelentenek a fejen, kezelés során ezeket a pontokat érintem. Érintés hatására a bárok elkezdenek futni, és olyan változásokat generálnak az energiamezőben, amik jó hatással vannak az életed minden területére. Csökkenti a stresszt, megnyugtat, ellazít, és közben arra késztet, hogy elengedj és befogadj.

HOGYAN MŰKÖDIK?
A világon minden energia. Az Access célba veszi azt a területet, aminek energiájában változást szeretnénk elérni. Legyen az pénzügyekkel, munkával, önértékeléssel, vagy bármi mással kapcsolatos, a Bars kezelés felhozza és kitisztítja azt az energiát, ahol az elakadás található. De nem feltétlenül kell, hogy elakadás legyen az életünkben – a Bars arra is jó, hogy fenntartsa és megerősítse azt az állapotot, amelyben mi vagyunk a megtestesült befogadás és megengedés.

MIT HOZ LÉTRE EGY ACCESS BARS KEZELÉS?
Az Access Bars feloldja az összes elképzelést, gondolatot, érzést, érzelmet, döntést, ítélkezést és hitrendszert, amelyet bármely életedből magaddal hoztál, és amelyek elektromos komponense az agyban tárolódik. Ez az feloldás akkor történik, amikor a bárokat finoman megérintik; ez pedig lehetővé teszi, hogy a felesleges eltárolt kacatokat elengedjük. Hasonlít a dolog ahhoz, amikor elmegy az áram a házadban, és visszapöckölöd a biztosítékot az eredeti állásba, a fények pedig visszajönnek: a bárok futtatása visszakapcsolja a fényeidet. Az univerzum energiája újra elérhetővé válik számodra, ez pedig nagyobb békét, könnyedséget, örömet és ragyogást eredményez az életedben.

MIT VÁRHATUNK EGY BARS KEZELÉS UTÁN?
Minden alkalom más. A legjobb, ami történhet, hogy az egész életed megváltozik. A leggyakoribb tapasztalatok szerint nagyobb békesség és könnyedség jelenik meg, sokkal kevésbé vagy érzékeny azokban a helyzetekben, amelyek azelőtt felizgattak, pihentetőbb és mélyebb alvást tapasztalhatsz meg, és azt érezheted, hogy azok a dolgok, amelyek korábban dühítettek, nem számítanak többé.

MI FOG TÖRTÉNNI VELED A KEZELÉS SORÁN?
Hátadon fekszel egy masszázságyon, kellemes nyugalom vesz körül, kérésedre puha takaró alatt pihensz, miközben a fejeden érintem megfelelő sorrendiséggel a 32 Bars pontot. Mindez számodra egy egy órás nagyon kellemes, ellazult, meditatív állapotot eredményez. Érintés hatására a bárok elkezdenek futni, és olyan változásokat generálnak az energiamezőben, amik jó hatással vannak az életed minden területére. Milyen könnyed és örömteli hozzájárulás lehet az életedhez egy kezelés? Választod? Szeretettel várlak a kineziológiai oldáson kívül a Access Bars kezelésekre is, mely remek kiegészítője és/vagy önálló módszere lehet annak, hogy életed könnyebbé változhasson.

Egy alkalom ára: 25.000,- Ft/ 60 perc + 30 perc konzultáció

 MIMIKRI és 90%-os agykapacitás növelése
BIOMIMETRIKUS MIMIKRI – ÁTVETT, LEMÁSOLT MINTÁK TÖRLÉSE ACCESS TESTKEZELÉSE.

Mimikri, amikor egy élőlény felveszi vagy utánozza egy másik élőlény vagy a környezet mintáját, színét, külalakját, szagát, viselkedését. Ennek célja lehet önvédelem, az ellenség megtévesztése. Ez a test kezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Mi van, ha nem a másolással tanulsz és tudsz? Hányszor érezted már az életedben, hogy nem is tudod, hogy kinek az életét éled? Ez a testkezelés azt változtatja meg, ahol valaki más valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket (nem tudatosan), ahelyett, hogy a saját választásaink alapján teremtettük volna azt. Mindemellett ez generációs minták felszámolása is egyben!

Ezeket a mintákat bezártad a testedbe, próbáltad megérteni és lehet, hogy folyamatosan azt hozod létre, ami valójában nem is szeretnél. A BIOMIMETRIKUS azt jelenti, hogy amit bezársz a testedbe, amikor meg akarsz érteni valakit, és ezért leutánozod, mert azt hiszed, akkor majd megérted, miért választotta azt a valóságot, vagy azt hiszed, hogy így tudsz neki segíteni. Kifejezetten igaz ez a gyermekkori hozzáállásra, amikor a gyermek lebutítja önmagát, a szülei valóságához, hogy segítse őket. Ez a testkezelés az összes szülőktől, oktatásból, családból és a kollektív tudatból átvett fix nézőpontokat, mintákat fájdalmakat törli, amit ki akartál próbálni, és azután már el is felejtetted, hogy nem is a tiéd! Mi lenne, ha az ezzel kapcsolatos blokkok, korlátozások feloldódnának a testedben? A 90%-os agykapacitás a mimikri után futtatható. Koncentráltabb, összeszedettebb lehetsz, tanulás és munka közben.

Szeretettel várlak a kineziológiai oldáson kívül a Access Bars kezelésekre is, mely remek kiegészítője és/vagy önálló módszere lehet annak, hogy életed könnyebbé változhasson.

Egy alkalom ára: 25.000,- Ft/ 60 perc + 30 perc konzultáció

Zsírsejtek eltörlése és érzelmi traumák oldása

MIRŐL SZÓL AZ OLDÁS?

A testünket mi magunk teremtjük a gondolkodásunkkal, a hitrendszereinkkel és bár ritkán figyelünk rá, a testünknek megvan a saját maga tudatossága. Tudja mire van szüksége, milyen ételre, milyen italra, milyen ruhára, milyen élvezetre és mindezt mikor és milyen mértékben, de ha nem vagyunk elég éberek ezekre a jelekre, akkor bizony jön az elégedetlenség önmagunkkal, a testünkkel. A testkezelések hihetetlen nagy hozzájárulások az ember életéhez. Ez a technika nemcsak abban tud nagy segítség lenni számodra, hogy beindítja a fogyást a testedben, hogy eltörli a Möbiusz szalagokhoz kapcsolódó zsírsejteket, de oldja az érzelmi traumákat, a bántalmazásokat, érzelmi zsarolásokat, amelyeken keresztülmentél és amelyeket nem voltál képes feldolgozni, elengedni, amelyek beépültek a testedbe.

MIBEN SEGÍT?

  • megindítja a fogyást
  • erősíti az immunrendszert
  • beindítja a test öngyógyító folyamatát
  • kivezet a depresszióból, a szorongásból és az önbizalomhiányból
  • feloldja az érzelmi traumákat
  • kilépni az önsorsrontó folyamatokból, az önbántalmazásból
  • kialakítani egy egészséges önképet, testképet, valamint megélni az érzelmeket
  • jelen lenni a saját életedben

Minden, amivel kompenzálod a szeretetet és a nyugalmat és mások bántását evéssel, azt hajlandó lennél elengedni? Mit tettél életbevágóvá a tested túlélésére való használatában, ami nem engedi, hogy elengedj minden felesleget, és bőségtudatban élj inkább? Mennyi felesleget tárolsz védekezésként a testeden a női bántalmazások és elvárások miatt, amit ha elengedtél, akkor karcsúbb és feszesebb lehetne a tested?

MI TÖRTÉNIK A KÖZÖS MUNKA SORÁN?

Azokkal az energiákkal dolgozunk, amelyek hatnak a sejtekre és elindítják a változásokat. Maga a kezelés fekvő helyzetben, masszázságyon történik, van hogy a hátadon fekszel és lesznek olyan pontok, amelyekkel úgy dolgozunk, hogy hasra fogsz feküdni. 60 perc csak Rólad szól egy kellemes ellazult, relaxált állapotban Keress bátran, amennyiben hasonló kihívással küzdesz!

1 kezelés díja: 25.000,- Ft – 60 perc + 30 perc konzultáció

Hogyan lehetne még ennél is jobb?

Szeretettel várlak! 06-20-352-9185

Acces Bars

Benis Ari, kineziológus